Kaj je LED lightbox in zakaj ga potrebujete za svoje podjetje?

Kaj je LED lightbox in zakaj ga potrebujete za svoje podjetje?

Morda še niste imeli priložnosti kupiti ali uporabljati teh izjemno priročnih in učinkovitih naprav. Zagotovo pa ste jih že videli povsod – v oknih prodajaln, na POS postajah in celo previsnih vhodih večjih prodajnih mest. Te vsestranske, enostavno berljive škatle lahko prikažejo vsa sporočila, ki jih želite, da jih stranke prejmejo in to v polni barvi in živahnih podrobnostih. Poleg tega, so svetlobne škatle veliko bolj stroškovno učinkovite kot ostale tehnologije v tej panogi.

Poglejmo si glavne prednosti, ki vam bodo pomagale pri poslu z namestitvijo in uporabo LED svetlobnih škatel:

  1. ENOSTAVNI ZA UPORABO

LED svetlobne škatle imajo ponavadi zelo tanke zasnove, hkrati pa nudijo stabilno funkcionalnost – navsezadnje so zasnovane tako, da delujejo 24/7 v različnih notranjih ali zunanjih pogojih.  Aluminijast okvir LED svetlobne škatle običajno vključuje lahko dostopno ploščo, ki vam omogoča, da med prikazom preklapljate svoje zaslonske slike. Preprosto odprite ploščo, odklopite ilustracijo, pripnite novo ilustracijo in jo zaprite.

 

  2. ODLIČNO POS OGLAŠEVANJE

Če ste naleteli na težave pri usmerjanju svojih strank do svojih promocij, posebnih ponudb ali težje prodajanih izdelkov, vam lahko LED svetlobne škatle odlično pomagajo pri odpravljanju teh težav. Danes lahko že vidite LED svetlobne škatle v ogromnih velikostih, ki učinkovito pritegnejo pozornost, kar pomeni, da jih lahko postavite kot trajne oznake oddelkov ali katere druge oznake, s katerimi bi lahko pritegnili vaše stranke. Pravzaprav je ta vrsta označb postala tako razširjena, da se zdi, da današnji kupci, ko vstopijo v trgovino instinktivno iščejo oznake. Če želite izpolniti ta pričakovanja, so LED svetlobne škatle v obliki kažipotov zagotovilo za vaše stranke.

 

3. VARČEVANJE Z ENERGIJO

Da, svetlobne škatle, ki uporabljajo starejše tehnologije razsvetljave že dolgo obstajajo, vendar sodobne LED svetlobne škatle lahko kvalitetno opravijo svoje delo, hkrati pa porabijo znatno manj energije in proizvajajo manj odpadne toplote. LED moduli proizvajajo več osvetlitve kot fluorescenčne žarnice –  ne glede na to, kako velike so ali majhne. Sčasoma lahko vaše podjetje uživa znatne prihranke energije, hkrati pa zmanjšuje odtis ogljika za bolj odgovorno in trajnostno delovanje.

 

reklame solo dodatki za izlozbe in silhuete 20170306 085549 – kopija e1570108654887 768x1024 1

 

LED svetlobne škatle izdelujemo in montiramo v različnih dimenzijah in oblikah po naročilu in željah naročnikov. Uporabljamo premium kvaliteto materialov ter široko paleto barv s katerim vam lahko ponudimo  reklamno opremo, ki bo pritegnila poglede mimoidočih. Prednost uporabe kakovostnih materialov je njihova dolga življenjska doba in ravno zaradi tega so LED svetlobne škatle najboljša dolgoročna naložba za vaše oglaševalske potrebe.

S svetlobnimi učinki boste izstopali vse dni in ob vsakem času dneva, saj so svetlobne table opremljeno z dnevno in nočno grafiko.