ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE NA +386 41 644 201 ALI NAS KONTAKTIRAJTE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA  

Avtografika

Grafično oblikovanje od ideje do izdelave rezane ali tiskane grafike za vse vrste vozil. Strokovna polepitev na vaše vozilo. Zamenjava obstoječe grafike z novo.

Po predhodnem dogovoru z vami, oblikujemo in pripravimo grafiko ter fotomontaže končnega izgleda vašega vozila. Grafika lahko prekriva večje ali manjše površine vozila, ali so to samo manjše nalepke (imena blagovnih znamk, logotipi, naslovi spletnih strani…). Z manjšimi nalepkami lahko vozilo ali predmete polepite sami ali pa namesto vas to storimo mi.

Naša ponudba barvnih folij je zelo pestra. Vse naše folije namenjene avto grafiki so odporne na vremenske vplive ter imajo do 10 letno lepilo, kar pomeni, da se bo avto grafika na vozilu obdržala do 10 let! Na voljo so tudi posebne folije v različnih efektih: chrom zlata in srebrna, Carbon folija, fluo in odsevna folija za reševalna vozila,…
Omenjene folije uporabljamo za (iz)rezano grafiko, kamor spadajo napisi, enostavni logotipi, ravne črte, vijuge in različne enobarvne oblike.

Druga možnost je foto grafika. Torej, če želite na svojem kombiju veliko fotografijo, jo bomo izpisali (sprintali) na solventni tiskalnik ter jo nato zaščitili z ustrezno UV zaščitno folijo. Le tako bodo barve na foto grafiki ostale sveže in sijoče še dolgo časa.
Za stekla na vozilih uporabljamo posebno luknjičasto folijo. To je perforirana folija, ki vozniku oziroma potniku, v vozilu s čudovito avto grafiko, omogoča jasen pogled skozi okno navzven obenem pa zunanjim opazovalcem onemogoča pogled v notranjost vozila.

reklame-solo-avtografika-Layer 179b2

OGLEJTE SI NEKAJ NAŠIH REFERENC

reklame-solo-tisk-reklaminh-materialov-CTA Slider Background 1 Reklame Solo Logo Big INFORMACIJE 041 644 201 POŠLJI POVPRAŠEVANJE

NAŠI PARTNERJI S KATERIMI SODELUJEMO

reklame SOLO tiskarna Solo lj mlekarne
reklame SOLO tiskarna Solo addiko
reklame SOLO tiskarna Solo gardenia
reklame SOLO tiskarna Solo lisca
reklame SOLO tiskarna Solo blavkdeker
reklame SOLO tiskarna Solo bartog
reklame SOLO tiskarna Solo kopirtatna
reklame SOLO tiskarna Solo QLANIDA
reklame SOLO tiskarna Solo TELEKOM

IN ŠE MNOGI DRUGI…