ledbox

Trgi

be the best

Trgi

LEDBOX tekstilni okvir – TRŽIŠČE

Čeprav so bili okvirji LEDBOX prvič predstavljeni in popularizirani na sejmih in konvencijah, so danes najboljša rešitev za prikaz na številnih trgih. Vsestranskost, kakovost grafike in stroškovna učinkovitost okvirjev iz tkanine LEDBOX so privedli do njihove široke uporabe v več sektorjih.

SEJMI IN RAZSTAVE

Okvirji LEDBOX so se začeli na področju sejmov in razstav in še naprej prevladujejo kot rešitev za signalizacijo na dogodkih, kot so ti po vsem svetu. Poleg tega, da je videti čista in barvita, po svoji naravi grafika LEDBOX obravnava dva glavna stroškovna centra za razstavljavce na sejmih: delo in transportni stroški. Okvirje LEDBOX je enostavno postaviti, tudi ena oseba, in traja le nekaj minut, da se postavijo in razstavijo, kar omogoča razstavljavcem, da preskočijo drago delo na kraju samem. Grafike iz tkanine je enostavno zviti in vtakniti v majhne škatle, kar omogoča razstavljavcem, da jih nosijo v razstavno dvorano, namesto da bi plačali grozljive stroške pošiljanja in ravnanja z materialom za pošiljanje trdih plošč na paletah.

 

 

MALOPRODAJNA OKOLJA

Oznake trgovin so bile vedno sidro za sporočanje v maloprodajnih okoljih, bodisi v velikih nakupovalnih centrih ali v samostojnem maloprodajnem prostoru. Okvirji LEDBOX so prevzeli maloprodajne zaslone v trgovinah iz več razlogov. Grafika v tkanini omogoča velike, brezhibne slike brez bleščanja, ki ustvarjajo vabljiv, vrhunski videz. Okvirji LEDBOX so zelo prilagodljivi, kar omogoča namestitev grafike v skoraj vsak maloprodajni prostor. Enostavna zamenjava, ki jo ponujajo sistemi za okvirjanje LEDBOX, je pomembna tudi za trgovce na drobno, ker se grafika POP zaslonov običajno spreminja glede na sezono ali med posebnimi prodajnimi dogodki.

 

 

LETALIŠČA IN PREVOZNA SREDIŠČA

Številna javna mesta z velikim prometom, kot so letališča in prometna središča, se obračajo na okvirje LEDBOX za grafiko velikega formata, ki se uporablja na stenskih poslikavah in reklamnih zaslonih. Okvirjev iz tkanine LEDBOX ni treba hraniti pod steklom, kar odpravlja bleščanje in jih olajša zamenjavo, kadar je to potrebno. Okvirje LEDBOX je mogoče po meri razrezati na skoraj vse velikosti, kar jim omogoča, da se prilegajo širokemu razponu prostorov.

 

 

STADIONI IN ARENE

Danes se sprehodite na kateri koli športni stadion ali areno in verjetno boste našli okvirje LEDBOX povsod okoli sebe. Velike stenske poslikave v čast trenutnim in preteklim igralcem, trenerjem in ekipam so postale običajna praksa na stadionih in arenah tako na profesionalni kot na kolegialni ravni. LEDBOX okvirji so priljubljen način za ustvarjanje teh vrst velikih grafičnih zaslonov, ki zagotavljajo vizualni učinek brez šivov. Ta prizorišča pogosto uporabljajo tudi okvirje LEDBOX z zamenljivimi začasnimi grafikami za oglaševanje koncertov, predstav in drugih pomožnih dogodkov.

 

GOSTINSTVO IN HITRO STORITVE

Gostinci se že desetletja borijo s svojimi oznakami v lokalih, ker jih je treba pogosto menjati, vendar morajo privabiti tudi obiskovalce restavracij s svetlimi barvami in ostrimi slikami menijev. Okvirji LEDBOX zagotavljajo prepričljivo rešitev za označevanje za lahko grafiko, ki jo je enostavno namestiti, ko se meniji ali promocije spremenijo. Številne restavracije uporabljajo grafiko LEDBOX po meri za kreativno predstavitev specialitet in predstavljenih artiklov. Hoteli in podobni ponudniki gostinskih storitev uporabljajo okvirje iz tkanin LEDBOX tudi iz teh razlogov.

 

 

MUZEJI

Ustvarjalno sporočanje je že dolgo zaščitni znak muzejev. Danes se številni muzeji zanašajo na LEDBOX okvirje za oglaševanje muzejskih eksponatov in razstav. Okvirji LEDBOX omogočajo stenske poslikave in velike, samostojne grafike, ki lahko oglašujejo in promovirajo muzejske znamenitosti.

 

 

UNIVERZE IN SREDNJE ŠOLE

Številne šole uporabljajo okvirje LEDBOX za oglaševanje prihajajočih dogodkov in dejavnosti v kampusu. Okviri iz tkanine LEDBOX ponujajo cenovno ugodno grafično rešitev, ki izobraževalnim ustanovam omogoča ostre oznake s sodobnim videzom in občutkom, ki pritegnejo študente.

reklamesolo univerza in �ole

ZABAVIŠČNI PARKI, ARKADE IN OBLASTI

Lokacije, ki uspevajo s svetlimi lučmi, živimi barvami in privlačnimi sporočili, so idealna okolja za okvirje LEDBOX. S prilagodljivo velikostjo in tkanino, ki lahko prenese obrabo območij z velikim prometom, so okvirji iz tkanine LEDBOX običajna izbira za namestitev privlačne grafike, ki je zasnovana tako, da ustavi mimoidoče na njihovi poti.

reklamesolo zabaviscni parki

LEDBOX grafični okvirji ponujajo vsestransko rešitev za označevanje, toda zakaj se toliko industrije obrača na okvirje iz tkanine LEDBOX, ko je na trgu nešteto alternativ?

01

GRAFIČNA KAKOVOST

Zahvaljujoč napredku pri tiskanju s sublimacijo z barvilom je mogoče grafiko tkanine, ki se uporablja z okvirji LEDBOX, natisniti z kreativo visoke ločljivosti, ki vsebuje briljantne barve in bogate slike. Okviri držijo te grafike iz blaga napeto in ustvarjajo jasno, barvito grafiko brez šivov. Okviri iz tkanine LEDBOX so lahko tudi osvetljeni, da zagotovite, da je vaša grafika vedno prikazana v najboljši možni luči.

Vse to skupaj ustvari svetel, čist in vrhunski videz.

02

STROŠKOVNA UČINKOVITOST

Okvirji LEDBOX so stroškovno učinkovita izbira, zlasti zaradi premislekov o pošiljanju in dolgoživosti grafike na tkanini. Velike tradicionalne grafike, natisnjene na togih podlagah, zahtevajo palete za pošiljanje, medtem ko lahko grafike iz blaga spravite v majhno škatlo in jih pošljete prek poštnih storitev ali storitev za dostavo paketov, kot sta DHL ali UPS. Prihranki se hitro povečajo, če je grafika namenjena pošiljanju na več dogodkov. Zasloni iz blaga so primerni za večkratno uporabo in običajno trajajo dlje časa, za razliko od tradicionalnih oznak, ki so s staranjem nagnjene k drobljenju, upogibanju in drugim poškodbam. Če se oznake iz tkanine umažejo, lahko grafiko operete. Celo večina okvirjev LEDBOX se pošilja v majhnih paketih, da zmanjša začetno naložbo.

03

ENOSTAVNOST MONTAŽE

Montaža grafike LEDBOX je hitra in enostavna, zaradi česar so okvirji LEDBOX idealni za napise, ki jih je treba večkrat postavljati in rušiti, na primer na dogodkih ali sejmih – ali za aplikacije s pogostimi menjavami, kot so maloprodajna okolja ali restavracije s hitro postrežbo. Grafika tkanine je lažja in enostavnejša za rokovanje kot tradicionalne plošče forex, alubond.

Aluminijasti okvirji so trpežni in lahki za lažji transport in namestitev.

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 81 49 046 +386 41 644 201 ali nam PIŠITE NA info@reklame-solo.si