ledbox

Aplikacije

be the best

Aplikacije

LEDBOX okvirji iz tkanine – aplikacije

Tekstilni okvirji LEDBOX so zelo priljubljeni, ker zagotavljajo rešitev za prikaz za neskončno število okolij za označevanje. Zelo prilagodljive LEDBOX okvirje je mogoče oblikovati tako, da se prilegajo skoraj povsod, kjer se uporabljajo znaki in sporočila.

KONFIGURACIJE OKVIRA

LEDBOX okvirji so izdelani iz ekstrudiranega aluminija, ki je stroškovno učinkovit, lahek in vzdržljiv. To tudi pomeni, da je mogoče LEDBOX okvirje izdelati v skoraj neskončnih konfiguracijah.

  • Vsaka velikost – okvirji iz tkanine LEDBOX so prilagodljivi skoraj vsaki velikosti in debelini, da se prilegajo skoraj vsakemu prostoru. LEDBOX okvirji omogočajo masivno grafiko na enem samem, napetem kosu tkanine, s čimer odpravljajo šive.
  • Oblike in koti – okvirje LEDBOX je mogoče izdelati v oblikah po meri in lahko celo vključujejo kote in druge 3-dimenzionalne možnosti.
  • Eno- ali dvostranski – samostoječi okvirji in viseči okvirji LEDBOX so lahko zasnovani za prikaz grafike na eni ali obeh straneh.
  • Napeljava in zasloni, okrašeni po meri – okvirje LEDBOX lahko dodatno prilagodite z uporabo dekorativnih obdelav na napeljavi, vključno s standardnimi premazi, kot so les, kovina, kamen/granit, ogljikova vlakna, cvetlične obdelave itd. v čudovite, vrhunske površine, ki se ujemajo z blagovno znamko in podobo uporabnika.

konfiguracije okvirjev

MOŽNOSTI SVETLOBE

Okvirji LEDBOX lahko vključujejo več vgrajenih možnosti osvetlitve, ki pomagajo povečati vizualni učinek natisnjene grafike.

1. Neosvetljene LEDBOX uokvirjene grafike so najbolj ekonomične, primerne za okolja z ustrezno osvetlitvijo okolice. Neosvetljeni sistemi za okvirjanje se lahko uporabljajo na prostem in kot POP grafika v dobro osvetljenih okoljih, kot so maloprodajne trgovine in letališča.

2. Osvetljeni okvirji LEDBOX so na voljo v več različicah:

  • Obrobno osvetljena LEDBOX grafika vključuje eno ali več luči v obliki plošče na robu okvirja, ki osvetljujejo grafiko tako, da sevajo svetlobo navznoter proti sredini okvirja. Vsaka posamezna luč sveti do 3 metrov v katero koli smer, zaradi česar je najboljša izbira za zelo velike zaslone LEDBOX. Ena izmed bolj ekonomičnih možnosti osvetlitve so tudi okvirji z robno osvetlitvijo.
  • Plexi LED panel  plošče so sestavljene iz aluminijastih okvirjev z vgrajenimi LED svetlobnimi trakovi in ​​optične leče za enakomerno porazdelitev osvetlitve ozadja. Plexi LED panel plošče najbolje delujejo z majhnimi in srednje velikimi zasloni kot učinkovita in stroškovno učinkovita možnost osvetlitve. LED luči so nizkega profila in izjemno energetsko učinkovite. Vendar pa se te plošče pošiljajo v celoti in se ne pokvarijo, zaradi česar jih je težje pošiljati z ene lokacije na drugo.
  • Okviri z neposredno osvetlitvijo ozadja so glavna možnost pri okvirjih LEDBOX. Ta zasnova za uokvirjene oznake vključuje ozek profil in luči, nameščene na celotni zadnji plošči, da ustvarite najbolj osvetljeno, privlačno predstavitev grafike. Svetlobni vir je vgrajen za grafiko, obrnjeno naprej, da zagotovi intenzivno in enakomerno osvetlitev. Konfiguracija z neposredno osvetlitvijo ozadja za okvirje LEDBOX je dokončana in se pošilja kot celoten okvir. Je malo dražja od drugih dveh možnosti osvetlitve vendar bistveno boljša.

strop in stena grafika kuhinja

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 81 49 046 +386 41 644 201 ali nam PIŠITE NA info@reklame-solo.si