ledbox

Kaj je LEDBOX?

be the best

Kaj je LEDBOX?

Grafika LEDBOX – Silicone Edge Graphics (SEG) je bila uradno predstavljena na EuroShop-u leta 2008 – največjem svetovnem sejmu – in se je zaradi svoje modularne zasnove, vzdržljivosti in enostavne montaže hitro uveljavila kot idealna rešitev za označevanje za kongresne in sejmske grafike.

Pred okvirji LEDBOX je bila večina sejemskih grafik natisnjena neposredno na debel papir, akril, Sintra PVC ali Lexan podlago. Vse te možnosti so se izkazale za funkcionalne, vendar so bili materiali razmeroma težki, težki za pošiljanje, okorni za namestitev na mestu in nagnjeni k poškodbam.

Tudi grafika tkanin je bila v mešanici, vendar je trpela zaradi nižje ločljivosti slike, dokler se ni začela izboljševati tehnologija digitalnega UV, latex in sublimacijskega tiskanja in kakovost tkanine. Poleg tega so bili okvirji za te starejše grafične sisteme iz tkanine v najboljšem primeru pogosto navadni, v najslabšem pa grdi.

REVOLUCIJA LEDBOX (SEG)

OKVIRJA Okvirji LEDBOX (SEG, tekstilni soft frame okvirji) so obravnavali vse te omejitve. Novi sistem je uporabljal eno samo lahko tiskano grafiko iz tkanine z ravnimi kosi silikona, prišitimi na robove, ki jih je bilo mogoče enostavno vstaviti v ozek utor okoli aluminijastega okvirja. Posledica tega je bila čista, brezhibna grafika, ki je bila enostavna za pošiljanje, shranjevanje in namestitev.

 

 

Grafični okvirji LEDBOX (SEG, tekstilni soft frame okvirji) so se izkazali za enostavne za prilagajanje z več konfiguracijami in možnostmi osvetlitve, kar je samo pospešilo njihovo sprejetje. Okviri iz tkanine LEDBOX so kmalu začeli nadomeščati tradicionalne sisteme plošč in pojavne zaslone. Okvirji LEDBOX so predstavljali evolucijski preskok od teh starejših grafičnih sistemov.

LEDBOX (SEG, tekstilni soft frame okvirji) se je v kratkem času začela širiti iz svoje pomembne vloge na dogodkih in sejmih v številne druge panoge, za katere so oznake bistvenega pomena, vključno z gostinskimi prostori, letališči, stadioni in arenami ter široko po vsem maloprodajnem okolju.

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 81 49 046 +386 41 644 201 ali nam PIŠITE NA info@reklame-solo.si