ledbox

Kam namestiti?

be the best

Kam namestiti?

LEDBOX okvirje iz tkanine je mogoče namestiti praktično povsod, kjer se uporabljajo uokvirjene oznake in grafični zasloni, zahvaljujoč prilagodljivosti in prilagodljivosti okvirjev in grafike iz tkanine LEDBOX.

LEDBOX okvirji so pogosto nameščeni na stenah, obešeni s stropov ali postavljeni kot samostoječi grafični zasloni. Izbirate lahko med številnimi ekstrudiranimi AL profili in jih kombinirate z ustrezno strojno opremo in dodatki, da se prilegajo skoraj vsakemu prostoru.

STENSKA GRAFIKA, VKLJUČNO Z VELIKIMI STENSKIMI FREKCIJAMI

Okvirji LEDBOX se običajno uporabljajo v maloprodajnih in drugih okoljih za POP zaslone, okenske prodajne zaslone in grafike na obodni steni. Posebej priljubljeni so za obsežne stenske poslikave, ki zapolnjujejo velika območja. Okvirji, ki uporabljajo 180° konektorje, se lahko razširijo na skoraj poljubno dolžino, da sprejmejo obsežno grafiko.

 

 

VISEČA – NA STROP NAMEŠČENA GRAFIKA

Poiščite v številnih maloprodajnih okoljih, športnih arenah in drugih javnih mestih z velikim prometom in verjetno boste videli sisteme za okvirjanje LEDBOX, ki se uporabljajo za viseče in stropne zaslone. Okviri iz tkanine LEDBOX so priljubljeni za ta visokoleteča območja, ker je grafika lahka, vzdržljiva in enostavna za namestitev. Okvirji LEDBOX delujejo z različnimi sistemi za obešanje za montažo skoraj povsod. Okvirji so lahko enostranski ali dvostranski, da si lahko ogledate grafiko z različnih vidikov spodaj.

 

PROSTOSTOJEČI DISPLEJI

Okviri LEDBOX, bodisi eno- ali dvostranski, se pogosto uporabljajo kot privlačni samostoječi zasloni. To so lahko majhne namizne grafike ali večja talna stojala, ki se običajno uporabljajo za POP zaslone ali na sejmih. Zasloni LEDBOX imajo pogosto prednost pred drugimi rešitvami za označevanje, ker so dostopni na tleh in jih je enostavno premikati z enega dogodka na drugega.

 

 

OKOLJSKA UPORABA – namestitev

Zaradi te prilagodljivosti okvirji LEDBOX ponujajo skoraj neomejene možnosti – aplikacije so omejene le z ustvarjalnostjo uporabnika. Danes okvirji iz tkanine LEDBOX zagotavljajo rešitve za signalizacije in zasedajo skoraj vsak predstavljiv kotiček v številnih vrstah okolij in panog, ki se močno zanašajo na prikaze ali prodajajo, vključno z:

  • Sejmi in razstavami
  • Trgovina na drobno
  • Letališča
  • Gostoljubnost
  • Restavracije s hitro prehrano
  • Muzeji
  • Stadioni in arene
  • Univerze in srednje šole
  • Cerkve
  • Zabaviščni parki, arkade in sprehajališča

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 81 49 046 +386 41 644 201 ali nam PIŠITE NA info@reklame-solo.si