ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE NA +386 41 644 201 ALI NAS KONTAKTIRAJTE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA  

O nas

SOLO TISKARNA IN PAPIRNA GALANTERIJA D.O.O. SEVNICA

Dovolite, da se vam predstavimo.
Začetki podjetja Solo d.o.o. segajo v leto 1994. Od ustanovitve do danes smo korenito tehnološko posodobili in razširili poslovno dejavnost.

V vseh letih delovanja smo z vztrajnostjo, razvojem in prilagodljivostjo pridobili neprecenljive izkušnje pri izdelavi različnih grafičnih izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve po visoki kakovosti. Tehnološka dovršenost, strojna opremljenost, prilagodljivost, znanje in izkušnje so tiste naše prednosti, ki kupcem zagotavljajo neoporečne grafične izdelke.

V grafični pripravi, tisku in dodelavi uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in opremo. Proizvodni prostori so opremljeni s klimatskim sistemom.

Glavni cilj podjetja je zagotavljanje visoko kakovostnih proizvodov ter aktivno sledenje tehnološkim spremembam, zato uporabljamo opremo in surovine najkakovostnejših proizvajalcev.

Vizija našega podjetja temelji na nadaljnjem razvoju in takšnem partnerskem odnosu s kupci in dobavitelji, ki zagotavlja doseganje najboljših rezultatov. S poslovnimi partnerji ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene zahtevam in potrebam trga.

Želimo, da nas obiščete in spoznate. Potrudili se bomo zadovoljiti vaša pričakovanja.

reklame-solo-o-nas

NAŠI PARTNERJI

reklame SOLO tiskarna Solo lj mlekarne
reklame SOLO tiskarna Solo addiko
reklame SOLO tiskarna Solo gardenia
reklame SOLO tiskarna Solo lisca
reklame SOLO tiskarna Solo blavkdeker
reklame SOLO tiskarna Solo bartog
reklame SOLO tiskarna Solo kopirtatna
reklame SOLO tiskarna Solo QLANIDA
reklame SOLO tiskarna Solo TELEKOM

IN ŠE MNOGI DRUGI…