ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE NA +386 41 644 201 ALI NAS KONTAKTIRAJTE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA  

Dobrodošli!

Na prenovljeni spletni strani podjetja Solo d.o.o..

Dovolite, da se vam predstavimo.
Začetki podjetja Solo d.o.o. segajo v leto 1994. Od ustanovitve do danes smo korenito tehnološko posodobili in razširili poslovno dejavnost.

V vseh letih delovanja smo z vztrajnostjo, razvojem in prilagodljivostjo pridobili neprecenljive izkušnje pri izdelavi različnih grafičnih izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve po visoki kakovosti. Tehnološka dovršenost, strojna opremljenost, prilagodljivost, znanje in izkušnje so tiste naše prednosti, ki kupcem zagotavljajo neoporečne grafične izdelke.

V grafični pripravi, tisku in dodelavi uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in opremo. Proizvodni prostori so opremljeni s klimatskim sistemom.

Glavni cilj podjetja je zagotavljanje visoko kakovostnih proizvodov ter aktivno sledenje tehnološkim spremembam, zato uporabljamo opremo in surovine najkakovostnejših proizvajalcev.

Vizija našega podjetja temelji na nadaljnjem razvoju in takšnem partnerskem odnosu s kupci in dobavitelji, ki zagotavlja doseganje najboljših rezultatov. S poslovnimi partnerji ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene zahtevam in potrebam trga.

Želimo, da nas obiščete in spoznate. Potrudili se bomo zadovoljiti vaša pričakovanja.

reklame-solo-o-nas

reklame-solo-tiskanje-promocijskih-materialov-CTA Slider Background 2 Reklame Solo Logo Big INFORMACIJE 041 644 201 POŠLJI POVPRAŠEVANJE